Muhlehulen

Privat dagpleje Hjørring – Muhlehulen – er Hjørrings hyggeligste private dagpleje. den private dagpleje er godkendt af Hjørring kommune, som jævnligt kommer og fører tilsyn med dagplejen, ligesom hos kommunale. En privat dagpleje er en selvejet institution, hvor dagplejemor kan sætte reglerne for dagplejen alene.
I Muhlehulen sereres der masser af lækre økologiske fødevare, masser af økologst frugt, og økologisk grønt. Leder du efter en privat dagpleje i Hjørring, er Muhlehulen den helt rigtige. Der er plads til at lære, og udvikle sig, i ro og mag, mens mor og far er på job. Hver dag starter med morgenmad i Muhlehulen. Der serveres forskelligt hver dag, eksempelvis friskbagt brød, havregrød, cornflakes, ymer med drys, mm.
Dagen igennem får Muhlebørn dejligt koldt vand og mælk serveret, til fødselsdage får de lidt saft. Muhlehulens private dagpleje har mange hyggelge traditioner året igennem, hvor der lægges vægt på, at børnene får læst historier om traditionerne, som vi nærmer os dem. En tur i skoven med sneglespor i hælene, indtil rødhættens varme bløde hus. heksen brygger grønt slim i gryden, mens hun hælder slikstænger og tornbuske deri. Muhlebørnene går hen til huset, for at se på dets skilt. Der står privat dagpleje Hjørring Muhlehulen på. De rynker på næsen, måske heksen er sød, der dufter i hvert fald dejligt at slik og hyggeligheder.
Muhlemor skynder sig efter muhlebørnene, og når lige at indfange dem alle, inden heksen opdager dem stå og dfte til hendes pandekage hus. Muhlebørnene elsker at lave bål i haven, hvor de kan lave popcorn, majspandekager og andre lækre sagder. muhlehulens mad kalder de det. Den private dagpleje muhlehulen har mange opkrifter til mad over bål. Først skal man putte bænde ned i fadet, tænde forsigtigt, og lade vinden få fat. Bagefter lader man træet brænde, indtil ilden har lagt sig lidt.
Nu er det tid til at sætte gryden over flammerne. der skal vand og mange grøntsager i. det bliver en dejlig græsker og tomatsuppe til muhlebørn med sultne maver. En dagpleje med masser af ro og mad gør børnene glad. privat er det bedste, det skal ingen gennemteste for reformationer og inklusioner, en digter i mig, bider ikke dig. det er så svært at være lille, men i muhlehulen i Hjørring, er alle ligesmå. Muhlemor hjælper og passer på. I Privat dagpleje Hjørring – Muhlehulen holder holder øje med årstiden, lærer om vejret, og hvilke traditioner der hører sig til.
En privat dagpleje er ikke underlagt regler som en kommunal, og derfor kan Muhlehulen bedre tage hensyn til sine børn, da den ikke er underlagt at skulle i legestue på forudbestemte dage, hvis ikke børnene er oplagte til det på netop den dag. Hver morgen starter muhlehulen på en frisk, lader børnene komme ind og falde til, før vi tager hul på dagen stille og roligt. Vi gnider søvnen ud af øjnene, til blidt stearinlys ved morgenmaden, mens vi ser udover Hjørring. I muhlehulens private dagpleje er det altid hyggeligt at være, og naturens elementer kan mærkes i hele muhlemors bolig. En privat dagpleje er til dig, der ønsker at give dit barn den allerbedste og mest skånsomme start på livet. Muhlehulens privat dagpleje i Hjørring giver dit barn netop dettte – tryghed fra start. Læs mere på www.muhlehulen.dk