Anneks

Det er en udbredt tendens, at vi i nutidens samfund har brug for at have mere plads til rådighed. Både plads til opbevaring af vores ejendele, men også mere plads til at være sammen i sociale sammenhænge. Derudover står vi sommetider i en situation, hvor vi har brug for mere plads når familien kommer på besøg og skal overnatte.

Et anneks kan være løsningen på alle disse udfordringer. Det er muligt at bruge annekset til opbevaring af eksempelvis møbler og andre ejendele, hvis man ikke har tilstrækkeligt med plads i sit hus. Det kan også være, at I hverken har tid eller overskud til at sortere og rydde ud i jeres ejendele. I en sådan situation kan annekset bruges som en hjælp til at skabe plads og rum i huset, hvor dagligdagen finder sted.

 

En anden funktion, som et anneks kan have er, at fungere som gæsteværelse eller gæstehus. Det kan være nyttigt, hvis I har familie som kommer langvejs fra eller har børn, som bor langt væk og som ofte er hjemme på besøg. Derudover kan annekset benyttes som en opholdsstue eller et opholdsrum, som I kan bruge til fordybelse eller til at tage en pause fra dagligdagen. I har måske drømt om et anneks i flere år og har besluttet jer for, at det er nu det skal være. Til den praktiske udførelse af drømmen kan dette firma anbefales til opgaven.

 

Firmaet står bag et nyskabende koncept, hvor annekset og brugen af selvsamme tages til et andet niveau. Hele baggrunden for koncepten ligger i at de ønsker at skabe et anneks, som konstant udvikler sig og som der kan udvikles på. Det gælder nye typer af elementer samt forskellige og anderledes beklædningstyper. Disse muligheder gør det let at tilpasse annekset til både funktion samt vejr og klima. Den unikke del af konceptet er det modulsystem, som annekset bygger på. Det fungerer på en måde, hvor annekset bygges op af forskellige elementer, herunder hele, halve og endda halvanden vægmoduler. Du har endda selv mulighed for at vælge, hvor døre og vinduer skal have plads i dit nye anneks.