Barudstyr til både professionelle og hjemmebaren

En af de ting, der er vigtige når du skal servere drinks og cocktails, er at du har det rigtige barudstyr. Med det rigtige udstyr i den rigtige kvalitet kan man nemmere lave de gode drinks, rigtigt. Det er noget af det vi vil gennemgå i denne artikel.

barudstyrHvis du er professionel ved du hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr. Hvis det barudstyr du bruger er af en for dårlig kvalitet, så holder det ikke så længe og du skal oftere skifte det ud.

Det kan mange gange godt betale sig at betale lidt mere for at få det rigtige udstyr, det er som med barudstyr som med alt andet, at prisen og kvaliteten hænger sammen. Hvis du er professionel bartender, så ved du også at det godt kan betale sig at investere i noget lidt dyrere udstyr – det holder længere og på den lange bane er det billigere.

Som amatør-bartender med en hjemmebar, er det måske ikke så vigtigt om din shaker er i rustfrit stål, eller om den er i plastik – her er det vigtigere at det bare lige kan holde de par gange det skal og så derefter kan man nemt udskifte det med noget bedre.

En af de andre ting man skal overveje, når man skal have indkøbt sit barudstyr, er at det skal gerne have en vis levetid, og det er den levetid man mange gange øger, ved at købe noget i lidt bedre kvalitet. Til hjemmebaren er dette ikke så vigtigt. En professionel bartender bruger nok sit barudstyr lige så meget på en enkelt aften som man som amatør derhjemme i hjemmebaren gør på 1 måned.

Dette stiller naturligvis også et vist krav til den bartender, der skal bruge udstyret. Hvis det er en dygtig bartender sætter man mange gange også pris på et stykke godt værktøj at udføre jobbet med. Det er samtidig også noget af det der skaber den gode stemning, hvis man har en stilfuld bar med moderne indretning og det gode klienten, virker det også plat at man bruger tarveligt barudstyr.

Hvis man er ude efter udstyr til sin bar, hvad enten det er professionelt eller til hjemmebaren, så finder man det største udvalg hos www.barlife.dk – super professionelt firma, med alt hvad hjertet begærer til den klassiske bar.