Har jeg bildæk?

Som sædvanligt er jeg nede i centret forleden, dernede er der nemlig lige åbnet et motionscenter. Jeg startede dernede fordi der var tilbud og fordi det var nemt da bussen gik lige til døren.

Det er jeg rigtig glad for – og dog…

De havde et startop tilbud, således man fik tilknyttet en personlig træner i et par timer og fik lavet et individuelt træningsprogram. Jeg tog oprindeligt derind da jeg gerne ville træne mine triceps på armene.

Det var alt sammen rigtig godt – jeg blev også vejet og der fik jeg noget af et chock, jeg var nemlig overvægtig. Jeg har altid dyrket meget motion, MMA og nu senest er det blevet til mere vægttræning – så at gå fra at være i ret god form (troede jeg) gik jeg til at være overvægtig. Og grunden til det…hold nu fast…mit BMI er for højt.

Jeg har aldrig bekymret mig for BMI, og efter at have læst om det på nettet har jeg besluttet mig for at BMI ikke kan bruges til noget, og jeg ikke skal på slankekur lige nu og her.

Det der jorde udslaget var at jeg er veltrænet og siden BMI måles som forholdet mellem højde og vægt – så har jeg glemt alt om det. Når jeg træner så meget som jeg gør bygger jeg mange muskler, og muskler vejer mere end fedt. Så jeg er kun overvægtig i kraft af at jeg har mange muskler. Så jeg er bestemt ikke bekymret nu – men det var jeg til at starte med.