Den fede stil fra danske Oill

Når du gerne vil have et fedt look, er det vigtigt det tøj du går, passer sammen i farve og i stil. Det er selvfølgelig op til den enkelte, hvad der passer godt sammen, men med Oills kollektion, er det nemt for dig at sammensætte et outfit, der med sikkerhed passer sammen. Oill er et dansk brand der henvender sig til både mænd og kvinder i alderen 15-30 år. Kollektionen fra Oill er inspireret af Københavns gademiljø og giver derfor tøjet et afslappet og tilbagelænet udtryk. Oill laver Street Wear i form af sneakers, tasker, caps, trøjer og jakker.

De tilbyder simpelthen lidt af det hele. Oill er særlig kendt for deres sneakers, der med god kvalitet og smarte designs tilbyder en fed og praktisk sko til dig. Sneakers fra Oill findes i mere diskrete og traditionelle farver som sort og hvid til mere prangende og vågede farver og print. Fx finder du sneakers i guld eller med korkprint. Du finder endda sneakers i regnbuens farver. Med deres sneakers kan du tilføje en rigtig fed detalje til din stil. Du finder med sikkerhed en sko i den rigtige farve og med den rigtige facon, der falder i din smag.

Oill har et bredt udvalg indenfor tasker. Her finder du rygsække, skoletasker, toilettasker og bæltetasker så du nemt kan finde en taske, der dækker til behov. Taskerne er i et stilsikkert design, der også er præget af street stilen. De findes i mange forskellige farve, der er udvalgt på en sådan måde, at næsten lige meget hvordan man blander dem, passer de godt sammen. Dette gælder med de meste af tøjet fra Oill. På denne måde er det nemt at sammensætte sit outfit, og være sikker på farverne går godt i spænd og er rare at se på.
Street stillen kommer virkelig til udtryk, når man kigger på trøjer og jakker fra Oill. Her finder du store løsthængende t-shirts med store påtryk, sorte og hvide hoodies og shorts. Tøjet har store påtryk, der fx kan sige ”Oill” eller ”KBH”. Oills kollektion gør det altså nemt for dig, at sammensætte en fed stil med Street Wear.