Det var lige før e-cigaretten var blevet kasseret

De sidste 5 år har jeg benyttet mig af en  e-cigaret og har egentlig været rigtig godt tilfreds med den. Det skal siges, at da jeg startede var de mildest talt piv ringe, men jeg holdte ud og nu til dags er de blevet sindssyg gode og det er nok også derfor, at de er blevet så populære og jeg stadig bruger dem.

For da jeg startede for fem år siden var der ikke mange der dampede løs på e-cigaretter. Der var faktisk ikke nogen, ud over nogle få stykker som jeg snakkede med på de forskellige fora på nettet. Den dag i dag ser man jævnlig damper i bybilledet og vi er ved og være 250.000 registreret dampere.

Dengang for 5 år siden sagde min omgangs kreds “bare vendt det der, det er bare en trend, om 3 år findes de slet ikke længere.” Det havde de på sin vis også ret i, for 2 år senere var jeg faktisk ved og opgive min e cigaret. Den virkede ikke ordentlig efter hensigten og så var batterierne piv ringe.
Jeg gik på et forum, som jeg ikke havde været på i længere tid og så til min forbavselse, at der var kommet rigtig mange ligesindet til. De alle snakkede om en ny revolutionerende type e cigaret, som jeg aldrig havde hørt om.
Jeg googlede modellen og fandt frem til en ny webshop som hed Smartsmoke.dk.
De havde utrolig mange modeller, som jeg aldrig havde set før og dem skulle jeg da prøve nogle af. Jeg fandt hurtigt 2 typer, som jeg købte og lur mig om ikke de lage i postkassen dagen efter. Super service siger jeg bare.

Det er nu ca 2 år siden jeg købte de e cigaretter og siden, er der jo kommet et hav af nye e cigaretter til. Alle har til fælles, at de kan påfyldes med ny e-juice lettere end nogen sinde før og så virker de sindssyg godt.

Lige præcis pga. af et besøg på et forum er jeg stadig damper i dag og vil blive ved med og være det til den dag jeg dør.