Drik dig slank med slanke the

Denne artikel handler om at drikke sig slank. Og der er helt naturligt, det har ikke noget med at drikke protein shakes eller nupo. Det er noget så naturligt som at drikke slanke the for at blive slank. Der er ikke så meget videnskabeligt omkring det – det er faktisk mange tusind år gammelt.


1525R-80125At drikke the for at få det bedre har været en del af naturmedicinen altid stort set. Det handler om at man kan få en masse gode stoffer ud af planterne ved at lade dem trække i kogende vand. Vi behøver ikke tage helt til indien eller kina for at finde noget sund the. Det er nok at køre en tur på landet. Langs vejene vokser der mange nytteplanter – nogle som vi betragter som ukrudt. Det kan være kamille som har mange lægende egenskaber når den bruges som the.

Hvis man snakker om at slanke sig med the er noget af det man tænker på den hvide og grønne the. Det er typisk de bedste typer af the til når du er på slankekur. Den ene hæver din forbrænding, mens den anden begrænser den mængde fedt du optager i kroppen fra maden – lidt som en slankepille.

Ganske som med alt muligt andet er det vigtigt at man gør tingene med måde, man skal nøjes med en kop eller to om dagen og ikke bælle det i sig. Hvis man bruger det sammen med en anden slankekur vil man se rigtig gode resultater.

Når man går på slankekur er det vigtigt at man også husker at få sine vitamimer, ellers kan det hurtigt gå ned af bakke, hvis ikke man er opmærksom på det.