El cigaret forhandler

gode elektroniske cigaret forhandlereJeg er en af de mange der har besluttet mig til, at skifte til en el cigaret, men jeg syntes ikke rigtig, det har været så let, at finde en forhandler. Når jeg bestiller noget på nettet, laver jeg altid et baggrundstjek på de forhandler, jeg finder. Her tænker jeg på om de har haft nogle dårlige anmeldelser på trustpilot, deres facebook side eller deres Google+ side.
Det kan godt være jeg er en smule overforsigtig, men “better safe than sorry”. Det skal siges, at jeg aldrig er blevet snydt eller lignende, men har nogle venner, der virkelig havde problemer med en forhandler. De havde købt en varer til ret mange penge og da de fik den hjem, var den for det første skadet og de kunne se den havde været brugt. De kontaktede forhandleren og han ville i hvert fald ikke give dem pengene tilbage. Efter jeg hørte den historie, har jeg altid været ekstra forsigtig, når jeg skulle købe nye produkter på internettet.

Den valgte forhandler

Det første jeg gjorde var selvfølgelig at google el cigaret og der fandt jeg en forhandler i søgeresultatet, der sprang mig lige i øjnene. Fordi den sprang mig lige i øjnene, var fordi, der var et billede lige under deres butik. Det viste sig, at være indehaveren af den el cigaret butik.
Jeg tænkte, at hvis han er villig til at ligge ansigt til, er der allerede her en troværdigheds faktor. Efterfølgende googlede jeg selvfølgelig både forhandleren og butikken. Der kom nogle ting frem, som jeg virkelig værdsatte. Privat har han skrevet, at hans forretnings model til hans butik er, at kunden har altid ret og der skal sættes en ære i og kunne levere varen til den aftalte tid.
Da jeg lavede en undersøgelse af butikken afspejlede indehaverens forretningsmodel også på disse resultater. En af stederen, hvor der blev skrevet om forhandleren, var på trustpilot. Det må jeg sige, var meget positive anmeldelser. Der var overskrifter såsom “service ud over det sædvanelige”, “super service”, “hurtig og effektiv service” etc.
Det samme var gældende på deres facebook side, den kan du eventuel se her https://www.facebook.com/SmartSmokes

Hvilken el cigaret skulle det så være?

Det var faktisk svært og finde ud af, hvilken jeg skulle vælge. Jeg faldt for en, jeg havde set i en bilka reklame, men var ikke helt sikker på, om det skulle være den model. Derfor lavede jeg min sidste test af forhandleren ved at ringe til dem. Jeg fik en rigtig god og ærlig vejledning, som virkelig gjorde mig tryg ved forhandleren.

Jeg valgte en el cigaret i pink

Det var lige en el cigaret der passede til mig. Den var super let at bruge og gav en rigtig god damp. Jeg har nu brugt cigaretten i et stykke tid og har flere gange købt e-væske og reservedele til min cigaret ved forhandleren. Alle gangene har jeg fået mine varer til tiden uden fejl og mangler.

Smartsmoke.dk ryger lige på listen over trusted forhandlere

I min tid med handler på nettet, har jeg lavet en liste med de forhandlere, jeg kan stå inde for og her har Smartsmoke.dk fået en plads. Herunder kan du se min liste over de forhandlere jeg kan stå inde for.

www.Smartsmoke.dk – Forhandler af e cigaretter
www.Okoshoppen.dk – Forhandler af økologisk babyudstyr og plejeprodukter
www.shopwithsocks.com – Forhandler med strømper
www.dealextreme.com – Alt muligt grej (langsom levering)
www.babytorvet.dk – Forhandler af Babyudstyr
Det var de forhandlere, jeg bruger for det meste.

Er du også lidt af et sikkerhedsfreak når det angår handel på nettet, så skriv lidt om det herunder i kommentaren.