Erhvervsrengøring – det er ikke ligegyldigt hvem du vælger

Når man skal ud og kigge efter en ny leverandør til sin erhvervsrengøring, kigger man oftest på prisen først. Det er ikke det eneste parameter man bør kigge på. Der er mange andre ting der også skal være på plads.

Erhvervsrengøring er ikke bare erhvervsrengøring. Der er mange ting der skal passe ind, ganske som der er med almindelig rengøring til private.

Til erhvervsrengøring er det dog sådan at man ud over prisen også skal kigge på selve virksomheden, der står bag. Det betyder at man skal sikre sig at virksomheden faktisk har en viden og erfaring med at gøre rent til erhverv.

Mange steder har man specielle krav til sin rengøring og de produkter som ens kontor / fabrik / produktion / etc. kan holde til. Det vil sige at den virksomhed som man vil handle med er i stand til at vurdere, hvordan man skal behandle de forskellige overflade, samt hvilke typer af rengøringsmidler man må bruge.

Det næste man skal kigge lidt til er forsikring. Den virksomhed man vil hyre ind til at lave rengøring for en, er de nu også tilstrækkeligt forsikret i forhold til det arbejde de udfører. Det er således at hvis man bruger det forkerte rengøringsmiddel kan man ødelægge et gulv. Det samme er gældende andre steder, hvis den måde man gør rent på skader det inventar eller produkter – så skal man være forsikret således man kan erstatte det man har ødelagt. Endeligt er det således med forsikringer, at man skal være forsikret, for at hvis man ødelægger fx. en computerskærm ved at bruge den forkerte klud på den, eller man kommer til at vælte en gammel mingvase – så skal forsikringen naturligvis også være på plads.

Når alt dette er på plads, kan man også godt regne ud at det ikke er en almindelig studerende man kan have til at gøre rent. Prisen følges med kvaliteten, hvis man vil have sin leverandør af erhvervsrengøring til at have styr på alle disse ting, så koster det også en god timeløn til et veluddannet personale.