Erotik, ja tak!

Forhandlere af sexgynger og erotiske artikler har kronede dage, men mange skammer sig alligevel over at købe det…. Er det dem som køber sexlegetøj, eller dem som ser ned på dem, som køber det, som burde skamme sig? Ja, svaret er vel indlysende – at købe sexartikler er bestemt ikke noget, som man bør skamme sig over. Dem som kigger ned på brugen af sexlegetøj, hører vel kort og godt til i et kloster!

Med sexlegetøj kan man simpelthen få de bedste orgasmer, som knap er mulige uden eller ihvertfald vil tage meget lang tid. Der findes både sexlegetøj til mænd og kvinder, som simpelthen sender dem i den syvende himmel. Er man single, ja hvorfor i himlens navn, skulle man så ikke have lov til at forkæle sig selv med en lækker dildo eller vibrator, som på få minutter kan give en de lækreste orgasmer?

Man fandt for et stykke tid siden en dildo, som menes at være 30.000 år gammel, så vores forfædre har åbenbart også haft brug for andet “værktøj” end økser og flintesten……

Halvdelen af alle kvinder mellem 20 – 45 år ejer en eller anden form for sexlegetøj liggende. Dette har fået Matas til at sælge sexlegetøj, samtidig med at elektronikgiganten Philips er begyndt at producere det. Hvad mener du om brugen af sexlegetøj?