Find det rigtige fiskeudstyr

Hvis du er lystfisker og bruger en masse tid ved åer og vandløb i Danmark og håber på at få landet en ordentlig krabat af en gedde eller en aborre. Du er garanteret ikke alene, lystfiskeri er mere populært end nogensinde.

Noget af det vigtigste ved at være lystfisker er at have det rette grej. Jeg har tidligere bruge www.onlinefiskeshop.dk for at finde det rigtige grej. På den hjemmeside har de alt hvad man gerne vil have. Blandt andet har de en stor sektion med fiskehjul, og der er alt mellem himmel og jord for sådan en grej-nørd som mig.

Jeg er selv stor fan af Shimano hjul, det mærke har jeg brugt en masse de sidste par år. Jeg er meget tilfreds med den hjemmeside, det er nemt at finde rundt på siden og der er ikke meget ventetid – selvom jeg er lystfisker – hader jeg ventetid.

Jeg er vist lidt af en fiskenørd, jeg har forskelligt fiskegrej alt efter hvor jeg skal hen at fiske. Jeg bruger både fluestang og spinnestang og det er lidt forskelligt, alt efter årstiden hvilken stang jeg vælger. Det er klart sommer og efterår jeg har fluestangen fremme og der er noget helt opløftende ved at stå ved åen og smide fluen ud på vandet.