Find dit loppemiddel online og spar penge

Alle som har hund eller kat kender til at deres kære husdyr får lopper, flåter eller andet utøj. Det er heldigvis nemt at komme af med igen, her kan du se hvor du kan finde det billigst.

Det er næsten helt sikkert at man som hunde- eller katteejer på et tidspunkt vil opleve at ens kæledyr får lopper eller bliver bidt af en skovflåt. Det er heldigvis nemt at behandle dette og der er mange forskellige muligheder på markedet. De fleste at mulighederne er faktisk så nemt at dryppe et par dråber fra en flaske ned i pelsen og så holder det i lang tid herefter.

De fleste loppemidler kan også fungere til at forebygge, det vil sige at man giver dem til sine kæledyr inden de får lopper eller flåter. Et godt loppemiddel virker indenfor nogle få timer og holder så herefter i flere uger.

Når der er højsæson kan det godt betale sig at bruge loppemiddel forebyggende, således kan man undgå at få lopper ind i huset. Man plejer at sige at hvis ens dyr har lopper så har man selv lopper. Det man skal huske er at selvom man behandler sit husdyr med loppemiddel så kan der stadig være æg og mider tilbage. Den mindste del af alle lopperne sidder faktisk på dyret, den største del er eks. i kurven, i sprækker på gulvet og mange andre steder, hvor der vanskelige at se og komme til livs.