Fra kaffedate til overlevende orkideer i vandperler.

Her den anden dag, var jeg hjemme og besøge en veninde. Hun har altid været glad for orkideer, og mens vi sad og snakkede, kiggede jeg rundt på alle de smukke blomster.

Men mens jeg sad og beundrede dem, så jeg pludselig at den ene af dem som stod i en glasvase, ikke stod i jord, men noget der lignede sorte oliven. Jeg spurgte hvad det var, og hun sagde at det var vandperler, som hun lige havde prøvet at bruge, fordi det skulle gøre det lettere at passe sine orkideer.

Jeg havde aldrig hørt om dem før, men hun sagde at jeg kunne kigge forbi www.aquaperlen.dk og prøve at se der hvad det gik ud på. Så det gjorde jeg.

Der var virkelig mange forskellige farver og typer, og megen hjælp til at finde ud af, hvordan man bruger dem og hvad man kan bruge dem til. Og nu har jeg bestilt nogen hjem, og venter i spænding på at de kommer så jeg kan komme i gang med at lege. Man kan åbenbart bruge dem til at sætte sine orkideer og andre planter og blomster i, og alle mulige forskellige dekorationer og lysestager, så jeg har bestilt dem i sorte, gennemsigtige, røde og blå, så jeg kan få noget farve ind i lejligheden.

Ihh jeg håber det bliver fint. Nu skal jeg bare også ud og have købt nogle klare glasvaser, så man også kan se perlerne i stedet for, at de bare ligger i mine gamle urtepotter. Og nu bliver det også spændende at se, om jeg rent faktisk kan præstere at få en orkide til at overleve mere end et par måneder, uden at aflevere den til min mor, og få hende til at sørge for at den overlever. Hihi.