Funlooms – sjove, flettede armbånd

Den helt store dille for tiden er de såkaldte funlooms eller rainbow looms. Kært barn har mange navne, men det er det samme produkt vi snakker om. Det er de her farvede gummiringe som man fletter til armbånd og giver dem til sine venner og veninger.

Der findes en masse forskellige farver, modeller og typer af armbånd man kan lave. Mange af de armbånd man ser er super flotte og der sidder virkelig nogle meget kreative børn derude og fletter løs af armbånd.

Teknikken er ret enkel og man kan undre sig over hvorfor det ikke er hittet tidligere. Man har en lille væv (loom på engelsk) hvor man så sætter sine elastikker på, således de danner et mønster. Alt efter hvordan man placerer de forskellige farver, så danner det til sidst et mønster.

Når “maskerne” er trukket på væven er det eneste man skal gøre at flette det hele sammen med en hæklenål. Det er nemt, og alle børn kan lave disse smarte armbånd. Det er et godt tidsfordriv til både drenge og piger at lave funlooms armbånd.

Hvis man vil vide mere omkring hvordan man kan gøre det kan man nemt finde noget på nettet omkring det. Der er også mange webshops på nettet som sælger disse funlooms. Det er bare at komme op af stolen og komme i gang med at flette smarte armgbånd.