Gravid og tyk

Jeg har en veninde som er gravid. Hun er meget lykkelig over at vente sig og går også og glæder sig rigtig meget til den lille ny kommer, her om et par måneder. Jeg tror hormonerne er ved at tage over, for hun er blevet mere sur og brokker sig nu konstant over sig overvægt.

Før hun var gravid var hun en slank pige, med rigtige gode former og alle fyrene vendte sig på gaden for lige at tjekke “bagenden” når de gik forbi. Dengang synes hun det var lidt ydmygende, for hun var jo helt almindelig. Nu snakker hun ikke om andet end at tabe sig og få sin egen krop tilbage, som den så ud før hun blev gravid. Nu er hun overvægtig og føler sig grim.

Det er også fint og jeg kan godt forstå det, men jeg synes det tager overhånd. Jeg er sikker på at det er hormonerne der er på spil nu, hun siger ting som ikke giver mening – selvfølgelig får hun sin krop igen.

Hun er allerede begyndt at tale om sin slankekur efter graviditeten, og hvordan hun hurtigst kan tabe en masse kilo. Faktisk har hun kun taget 9 kilo på, jeg har haft veninder der har taget det dobbelte på, så hun er vist heldig. Hun spiser heller ikke så usundt som mange andre jeg kender – chokolade, pizza, chips, slik og cola har hun helt droppet.