GSM Alarm til hjemmet

For nyligt er der mange i vores kvarter som har haft indbrud. Vi har heldigvis ikke haft indbrud endnu, og håber på at vi er en af de familier der undgår at komme hjem til en gennemrodet hus.

Jeg har nu besluttet mig for at vi skal have en alarm her hjem til. Vi er ikke interesseret i det store overvågningscirkus med kameraer og det hele. Vi skal også samtidig have en løsning som børnene kan finde ud af at bruge. Vi var rundt på nettet for at finde noget og endte med at vælge et alarmsystem hos https://novaindex.com/dk/vagtfirmaer. De var meget hjælpsomme og vi fik en nem løsning som vi selv kan sætte op og med nogle ekstra nøglebrikker kan hele familien nemt komme ind og ud af huset.

Vi har valgt en løsning med en enkelt sensor og en enkelt dørkontakt. Det er nok til os, men det ser ud til at vi også vil have den samme løsning i sommerhuse – det er så nemt at betjene og sætte op. Så får jeg endda besked på min telefon hvis alarmen går. Det kan varmt anbefales at handle hos Novaindex.com – de er dybt professionelle og ønsker kun at hjælpe dig.