Hjælp til min WordPress hjemmeside

Alle som har en WordPress hjemmeside har prøvet at skulle bruge hjælp med den ene eller den anden ting. Det kan være alt fra installation af temaer eller til opsætning af Google Analytics eller Facebook.

computer_darkFælles for dem alle er at de er små opgaver som skal løses, og hvis man selv skal bruge en time eller mere på at gøre dette, så kan det mange gange være meget bedre at få en professionel til at gøre det. Det er den slags som virksomheden www.wordpresssupporter.dk har specialiseret sig i. De kan hjælpe med de der små ting som man altid sidder med.

Det er en stor hjælp at få styr på sit WordPress CMS, alt fra backup til sikkerhed, virusscanninger og overvågning af nedetid er blot nogle af de services som de tilbyder. Deres priser starter fra blot 39 DKK pr. måned og for det får man overvågning af sin hjemmeside og besked når der er behov for at opdatere sin hjemmeside.

Hvis uheldet først er ude så er det svært at komme på plads igen og prisen er ofte meget større end ved at have professionelle til at håndtere ens hjemmeside. Det er ikke kun det sikkerhedsmæssite de kan hjælpe med, alle små opgaver som skifte font, farver, installere plugins eller rådgive omkring brug af din WordPress hjemmeside. Alt er i spil.

Det kan ikke anbefales nok at få fat i et professionelt web bureau til at assistere med sin hjemmeside. Det er noget som undertegnede i hvertfald har fortrudt at jeg ikke har gjort tidligere.