Hvem laver dit solcelleregnskab?

Når man køber et solcelleanlæg til sit hus bliver man automatisk en virksomhed, da man så tjener penge på sit anlæg. Når man tjener penge skal man betale skat, og så er man nødt til at rette i sin selvangivelse. Det kan være svært at overskue reglerne og hvordan man afskriver og svarer skat på den indkomst. Men heldigvis er der hjælp at hente.

Hvis du selv har styr på afskrivninger og registrering af en ekstra indtægt kan du måske selv lave din egen selvangivelse på dit solcelleanlæg. Hvis du er i tvivl er der hjælp at hente hos en bogholder i Aalborg. Faktisk er det ikke kun Aalborg det er begrænset til, men hele Danmark – faktisk er det eneste man skal gøre at ringe til hende og sætte hende ind i tingene og give hende simple oplysninger som pris og hvor meget du har tjent så giver hun dig til gengæld en fast lav pris på at udfærdige dit solcelleregnskab og fortælle hvad du selv skal selvangive og hvor det skal gøres.

Nemmere bliver det vist ikke. For selvom det er super godt med et godt solcelleanlæg kan det hurtigt blive lidt uoverskueligt at holde styr på reglerne som hele tiden ændres og det gælder om at holde sig up-to-date med reglerne. Det slipper man for hvis man hyrer en freelance bogholder som www.rdeconomic.dk – de kan klare det hele på ingen tid og ingen kunde er for lille. Det er enkel og personlig service og man føler sig altid velkommen som kunde hos dem.