Hvilken antenne skal jeg vælge til mit nordjyske sommerhus?

Har du et sommerhus i nordjylland, ligesom mig og går du og tænker over hvilken type TV signal du skal have ind i huset, for at gøre dine lejere tilfredse. Jeg lejer mit sommerhus ud og der er krav til hvad kunderne vil have i TV pakker.

Mit sommerhus ligger på den nordjyske vestkyst i Blokhus Løkken området og jeg har i lang tid ikke haft et ordentligt TV signal. Efter jeg begyndte at leje mit hus ud har jeg så fået opgraderet TV signalet og det er jeg super glad for. Det passer nu meget bedre til de familier der lejer mit sommerhus, og til os selv, når vi er der i forår, vinter og efterår

Jeg kontaktede Nordjysk TV Teknik og fik hurtigt booket et besøg, hvor han kom ud og rådgav mig omkring at vælge et den antenne der passer bedst til mit sommerhus men også i forhold til de gæster og de behov jeg ellers havde. Hurtigt gik han i gang med at montere det hele og jeg har nu en fast aftale med Nordjysk TV Teknik omkring at de kommer og vedligeholder og servicerer min nye Parabol antenne en gang om året.

Jeg kan varmt anbefale Andreas fra Nordjysk TV Teknik, det er god service, og når man ikke lige bor i området er det godt at have en, som kan køre ud og arbejde uafhængigt af at vi skal være der.