Hvilken e-cigaret skal man lige købe til kæresten?

At holde op med at ryge er jo rigtig svært, det ved vi jo alle, men for mit vedkommende, så har jeg været røgfri i over 6 måneder og det er takket være min ego-c e-cigaret. Fra første dag jeg startede med at dampe, smed jeg smøgerne i skraldespanden. Den har fungeret fantastisk godt og den dag i dag bruger jeg stort set ingen nikotin i min e cigaret. Det kan jeg ikke ligefrem sige, jeg gjorde fra start.

I starten brugte jeg den stærke e væske med nikotin og det var udelukkende med tobaksmag. Den smagte ikke 100% som mine røde cecil, men det kunne godt gå an. Nu damper jeg alverdens smage, lige fra æblesmag til redbull smag.

Jeg vil sige, at e-cigaretten har givet mig et sundere alternativ til at ryge og det kan mærkes både på velværd, fysik og ikke mindst muligheden for, at kunne trække vejret helt i bund uden at hoste mig selv ihjel.

Nok er jeg super glad for, at jeg er hold med at ryge, men min kæreste er ikke hoppet på vognen endnu, men hun siger, hun helt vildt gerne vil. Derfor har jeg besluttet, at hun skal have en e-cigaret i fødselsdagsgave. Eller rettere, hun skal have et startsæt med hvad der nu tilhører sådan et sæt. Jeg har kigget på nogle enkelte sæt med usb lader, to batterier, to atomizer osv. Den store forskel på dem udover prisen er størrelsen og designet. Hun er jo en kvinde så den må gerne være lille og fiks, men stadig give en masse røg. Jeg har fundet en på smartsmoke.dk, som ser rigtig fin ud. Det er en apoloe A518 mini e cigaret. Denne e cigaret er mega fed og så kan man få den i alverdens fede farver. Jeg har lavet lidt research på google.dk og jeg fandt intet negativt om den. Derfor bliver det sikkert sådan en jeg bestiller til damen. Problemet er bare, hvilken farve jeg skal bestille den i? Hun er meget tøset og elsker pink, hvid og mint grøn. De har alle farver og jeg ved virkelig ikke, hvilken jeg skal vælge?

Herunder kan I se farverne. Hvilken en ville I have valgt?

Jeg tror det bliver den pink eller rettere, det bliver den pink, for jeg har mere eller mindre lige bestilt den, plus ekstra damp grej til mig selv.

I øvrigt til jer der ikke er startet med at dampe endnu, men overvejer at gøre det, gør det nu, for I vil ikke fortryde det et øjeblik overhovedet. Når jeg kigger tilbage tænker jeg tit, hvorfor gjorde man ikke det her noget før. For de elektroniske cigaretter har hjulpet mig rigtig meget og desuden har de sparet mig for rigtig mange penge. På et halvt år snakker vi altså mellem 6000 kr. og 7000 kr. Det er altså en ferie for en person med all inklusiv.

Tænk lige over den til næste gang du overvejer at købe en e cigaret.

Til de nysgerrig der gerne vil vide, hvor jeg køber/ bestiller min kones e-cigaret , så køber jeg en e-cigaret her.