Hvordan finder man det bedste webbureau?

Når man står og skal have fundet en leverandør til sin nye hjemmeside er det vigtigt at man kigger sig lidt omkring. Det er i forvejen svært at få lavet en hjemmeside som fungerer, og så skal man også have fundet en leverandør.

Noget af det man skal kigge på når man vælger et nyt CMS er hvilke behov man har. Hvis du møder en leverandør som tager udgangspunkt i teknikken og i hvilket sprog eller platform du skal bruge – så skal du straks vende dig rundt og finde en anden.

Ovenstående kræver vist en uddybning. Det handler lidt omkring at man som leverandør skal forstå hvilken virksomhed man skal arbejde med, man skal forstå hvem der sidder bagved og hvem kunderne er. Det vigtige er så at leverandøren er i stand til at bygge en løsning som passer til virksomheden og ikke noget som passer ind i hans tekniske opsætning.

Der er mange forskellige CMS at vælge imellem. Nogle af de mest populære er:

Der er mange andre, men disse er de helt store systemer som rigtig mange bruger. WordPress er verdens største CMS, mens Umbraco måske er det mest brugervenlige.

Som så meget andet skal man tænke sig om, når man vælger et nyt CMS. Det er nemt at skifte CMS igen, men det er noget man skal være lidt forsigtig med. Den gamle side har jo i forvejen en masse gode sider som folk kan huske og som man har linket til fra forskellige steder af. Hvis man skifter til et nyt CMS indbefatter det typisk en ny struktur. Det betyder at den side der før havde en bestemt adresse, nu har en ny. Alle dem der har linket til dem gamle har nu et link der melder fejl. Det er ikke en god situation og man bør undgå den hvis man kan.