Hvordan vælger jeg den bedste fjernstyrede bil?

Måske står du ligesom mange andre forældre og skal have fundet ud af hvad den lille purk (eller pige – fjernstyrede biler er for alle) skal have i fødselsdagsgave. Det første du tænker er at finde en sjov fjernstyret bil – ganske som man selv havde da man var barn. Men hvordan finder du lige den bedste fjernstyrede bil?

remote-control-toy-truckNoget af det første du skal have ros for er at du har valgt at dit barn skal have en fjernstyret bil i gave, det synes vi er noget af det mest spændende legetøj og en af grundene til at vi driver webshoppen på www.fjernstyret.dk. Når man har en fjernstyret bil (den tekniske betegnelse for os nørder er en RC bil) så er det vigtigt at man har en bil man kan få noget ud af.

Specielt med børn, er det således at de faktisk skal være ret gamle for at få noget ud af deres fjernstyrede biler. Deres motorik og deres reaktionsevne er ikke altid helt på niveau med det man som forælder synes ens dejlige poder er. Det betyder desværre at man risikerer at købe en fjernstyret bil som børnene ikke magter at styre fordi den er for kompliceret at anvende. Dette betyder også at den så havner i et hjørne og ikke bliver brugt fordi det var kedeligt legetøj. Det er vigtigt at købe en fjernstyret bil som passer til den alder dit barn har.

Noget andet er så at man skal vælge hvilken type bil det er man skal have fat i. Hvis man vil køre rundt indendørs kan man måske få en hurtig racerbil, men de er meget svære at styre, så det kan være en god i de at starte med en lidt langsommere bil. Skal man køre udenfor skal bilen have større hjul og mulighed for at få greb i underlaget. Kort sagt, skal dette være en fjernstyret buggy.

Det måske vigtigste (noget som vi selv er faldet i flere gange) er at man skal huske at det er for børnenes skyld, så hvor meget du end selv gerne vil køre med den fjernstyrede bil, så lad børnene få en god oplevelse med det, således i sammen har denne interesse. Hvem ved, måske bliver det en interesse som gør at man som forælder skal have mange lækre fjernstyrede biler fremover.