Inspiration til madlavningen

Det kan være rigtig svært at leve sundt i en travl hverdag med familie og børn. Her vælger man ofte den nemme løsning, når det kommer til aftensmaden, og det kan give udslag i færdigretter og færdigkøbte grøntsagsblandinger. Men det behøver ikke at tage lang tid at lave en portion sund aftensmad med masser af grønt og friske råvarer, det har jeg i hvert fald fundet ud af.

Jeg kan godt lide at leve sundt, og jeg har det bedst, når jeg dagligt får masser af frugt og grønt. Jeg er begyndt at følge en ny og spændende madblog – Wall of Food, hvor der hele tiden bliver delt sunde og nemme opskrifter, hvor alle kan være med, selv personer med en travlt hverdag. Der er bl.a. opskrifter på kreative og farvestrålende salater, dips, brød, idéer til sunde kager og lækre snacks, som kan spises med god samvittighed. Jeg har prøvet at lave en sund protein brownie, som smager fantastisk, og man kan slet ikke smage, at den er uden mel, sukker og smør. Mange er opskrifterne på Wall of Food er nemlig glutenfri, sukkerfri og altid meget fedtfattige.

Jeg vil opfordre dig til at følge Wall of Food, hvis du ligesom jeg af og til mangler lidt inspiration til nogle sunde hverdagsretter, og har du ligeledes som jeg en sød tand, er der masser af muligheder for at lave nogle sunde og lækre snacks på Wall of Food – www.walloffood.dk

Facebook profil: www.facebook.com/walloffood