Isenkram på nettet

Det er ved at være tid til at finde vinterjakken frem og de varme støvler. Vi nærmer os med hastige skridt efterårsferien og den kolde vintertid – hvilket kan være hårdt for mange. Dagene bliver kortere, det bliver mørkere og ikke mindst koldere. Men, det betyder også at julen nærmer sig, og at du kan få lavet en lang ønskeseddel.

kay bojesenHvis du er vild med indretning – og går meget op i din bolig – så er julen en dejlig tid. Julen betyder nemlig, at du kan få udsmykket din bolig med en masse julesager, at du kan få bagt kager og hygget med familien. Det giver dog også anledning til at være lidt mere egoistisk, og ønske sig en masse af de ting, som man ikke har fået købt i løbet af året. Men det kan jo også ske, at du er lidt tom for ideer – og derfor søger lidt inspiration. Det forsøger denne artikel at imødekomme, for i denne artikel vil du nemlig finde fire på bud på nogle julegaveønsker inden for isenkram.

Isenkram og udsmykning

Det første stykke isenkram jeg vil fremhæve, er en gammel, dansk klassiker. Der er nemlig tale om Aben af Kay Bojesen. Jeg er helt vild med denne sjove abe, som kom til verden tilbage i 1954. Aben passer perfekt ind i stuen, i soveværelset eller sågar børneværelset – og den er lavet i teak- og limbatræ.

Den næste der kunne være en god julegave – enten til dig selv eller andre – er en ny dug til spisestuen. Du kan finde mange farverige duge, som passer perfekt ind i tidens trend. En dug kan være flot isenkram til spisestuen, og den behøver ikke være dyr.

Hvis du ikke er til isenkram, så kunne du jo ønske dig noget udsmykning til juletræet. Der sker jo næppe noget ved at få udsmykning i julegave, da det er en gave, der kan bruges år efter år. En personlig favorit er de flotte kræmmerhuse fra Georg Jensen i guld eller sølv.

Det sidste jeg vil fremhæve, er en lille gave, der kan bruges til pakkespil eller i kalendergave. Her tænker jeg på nogle små, søde rammer. Her kan du glæde en i familien med et par søde rammer, som indeholder billeder af børnebørnene eller lignende. Du kan finde mange små rammer, der er både pæne og billige.

Hvad er isenkram?

Ordet isenkram dækker over rigtig meget og over rigtig mange produkter. Der findes rigtig mange gode og populære mærker inden for isenkram herunder Oillivuyt, Poul Pava, Rikki Tikki, Rosendahl, Rosti, Royal Copenhagen, Raadvad, Scanpan, Stelton, Herstal, Holmegaard, Hoptimister, Igrill, Jacob Jensen, Jamie Oliver, Kay Bojesen, Kähler, Le Creuset, Lene Bjerre, Menu, Nuance, OBH Nordica, Piet Hein, Sødahl, Tefal, Trip Trap, Zone, Zwilling Aida, Alfi, Bodum, Cakes & Co, Eva Denmark, Gense, Georg Jensen osv. osv.

Ønsker du at få et fuldt overblik over, hvad isenkram er så kig forbi ISENKRAM-TILBUD.DK, som er en af markedets største forhandlere af isenkram på nettet. Isenkram-tilbud.dk sender fragtfrit over 500 kr., og de pakker altid produkterne gratis ind – kig ind og bliv inspireret.