Iværksætter med ny virksomhed

Jeg er iværksætter og har en lille virksomhed. Eller det vil sige jeg har et par stykker. Jeg har altid været lidt anderledes fra de andre jeg kender ved ikke at have et fritidsjob hvor jeg arbejde som flaskedreng eller gik med aviser.

Jeg har altid selv sørget for at lave noget for mig selv. For nyligt er jeg begyndt med at lave flere websider hvor jeg sælger noget forskelligt. For det første sælger jeg e-bøger om slankekure det er en stor branche men det er super spændende.

Det her med e-bøger er godt nok kommet for at blive. Det er vildt så nemt og tilgængeligt det pludseligt er blevet at skrive noget som man kan få ud til en masse mennesker. Jeg er vild med ideen om at enhver kan lave en e-bog om et emne og selv sælge den på nettet. Det er nemmere end nogensinde før og alle kan gøre det. Man skal blot vide en smule omkring online markedsføring, men det lærer man hurtigt.

For nyligt stod jeg i en situation hvor jeg skulle bruge en revisor, jeg hader at lave regnskab og vil hellere bruge mine penge på at udvikle min virksomhed og lade andre om det med regnskab. Jeg synes det var svært at finde en revisor i mit område (Aalborg) og har derfor lavet en side  hvor man har en oversigt over de forskellige revisorer der er i dit nærområde. I mit tilfælde viser det en oversigt over revisorer i Aalborg. Den er super enkel og alle revisorer kan selv tilføje sig til listen – det er ganske gratis og nemt at bruge.