Jeg tabte 30 kilo på 3 måneder – og det var ikke svært

Hvordan når man hurtigst fra 110 kilo til 80 kilo? Det spørgsmål stillede jeg mig selv for et halvt år siden og det er faktisk ikke så længe siden jeg nåede målet. Ved du hvordan man gør det? Følg med her og bliv meget klogere på det hele.

Det at tabe sig har jeg altid troet var svært, men det er det faktisk ikke, når man først lige får de rigtige retningslinier. Det sværeste ved en slankekur er at man skal motiveres for at gøre det, det kan være alt fra et væddemål med venner eller familie til at gå til kontrolvejning en gang om ugen.

For mig var det mere et eksperiment med en slankekur jeg fandt på nettet som lovede at jeg kunne tabe mig op til 10 kilo om måneden ved bare at skifte kulhydraterne i min kost ud og spise lidt flere grøntsager. Det startede egentligt fordi jeg ville modbevise kuren og skrive til dem at det var fup og fidus – men hold da op hvor tog jeg fejl.

De første par dage tabte jeg et kilo i døgnet og herefter gik det lidt mere kontrolleret, jeg tabte mine 30 kilo på knap 3 måneder og lever stadig som da jeg var på slankekur, jeg har virkelig fået øjnene op for hvordan man spiser bedre og hvilken betydning det at spise specielt morgenmad har indflydelse på hele ens dag.

Når jeg stiller mig op på min badevægt nu er jeg ikke længere bange for at se på den, faktisk springer jeg ud af sengen om morgenen fuld af energi og glæder mig til at komme på badevægten for at se hvordan det er gået det sidste døgn.

Ellers er der jo altid den kendte slankekur fra Slankeskolen: http://slanke.guru