Lækkert mix mellem Europa og Japan

Lige så længe jeg kan huske, har jeg været fascineret af herremoden. Jeg har også dyrket en masse sport – men jeg har altid haft en naturlig interesse for modetøj til mænd. Det står lidt i kontrast til mange af mine kammeraters interesser; men sådan er vi jo så forskellige. Jeg tror det startede omkring konfirmationsalderen, særligt i forbindelse med indkøbet af tøj til blå mandag. Her fik jeg åbnet øjnene for de mange forskellige tøjmærker til mænd – og jeg fandt stor glæde ved at vælge det helt rigtige outfit.

Jeg er ikke blevet mindre modemand med alderen – tværtimod. Nu er det bare tøjstilen der er lidt forandret; hvilket også ville være mærkeligt andet. Jeg er stadigvæk vild med streetwear, men jeg går dog ikke i kæmpestore hængerøvsbukser som i mine unge dage.

Dette blogindlæg skal derfor naturligvis også handle lidt om herremode, og jeg vil skrive lidt om et af de mærker, som jeg er blevet særligt vild med; nemlig tyske One Green Elephant. Det er solidt modetøj fra vores sydlige naboer, og de formår altså at skabe innovativt modetøj til mænd.

Fede jeans fra One Green Elephant

Jeg har altid været stor tilhænger af hverdagstøjet – og særligt jeans. Som jeg ser det, så bruger du meget af din tid i hverdagstøj; så hvorfor ikke have et varieret og moderne udvalg? One Green Elephant er også hverdagstøj – men på den fede måde.

Hvis du, ligesom jeg, er vild med jeans i alle afskygninger, så skal du kigge lidt nærmere på One Green Elephant. De laver nemlig innovative og moderne jeans i mange forskellige farver. Det nyeste skud på stammen er deres modeller med slid, som giver deres jeans et moderne og trendy look. Det er jeans du kan have på til det meste, og de kommer med rigtigt god pasform.

One Green Elephant finder deres inspiration fra hele verden, men deres seneste kollektion har særligt været præget af moden fra særligt Japan. Det har givet en flot kollektion, der har taget de bedste momenter fra både Europa og Japan – og ikke mindst forenet dem i lækkert modetøj til mænd.