Lær at bygge din egen hjemmeside

Der er hjælp at hente til alle os som ikke har en længere uddannelse indenfor IT og som gerne vil have en hjemmeside til os selv, vores idrætsklub eller til virksomheden. Jeg har lært at lave min egen hjemmeside og det kan du også lære.

Som med så mange andre ting er det ikke svært at lave en hjemmeside, når bare man ved hvordan. Jeg havde for et par måneder sden behov for at lave en hjemmeside til min mands firma. Det er et lille firma, hvor de kun er to personer ansat og der er ikke behov for at have en stor og forkromet hjemmeside.

Jeg tog mig sammen og undersøgte hvad der skal til for selv at lave en hjemmeside. Jeg synes det var svært at finde ud af hvad man skulle gøre. Der er mange om budet derude og der er risiko for at man står tilbage med en stor regning.

Jeg faldt over en hjemmeside hvor man køber en e-bog og lærer at gøre det hele selv. Jeg købte ebogen og i løbet af et par timer havde jeg en hjemmeside oppe at køre. Det viser sig faktisk at det ikke behøver at være svært eller dyrt at lave en hjemmeside. Jeg kan varmt anbefale at købe den e-bog og komme i gang med at lave din egen hjemmeside. Siden hedder www.wordpressbogen.dk og den er bare super god.