Lån 5000 hurtigt og billigt

Lån penge hurtigt

Er du interesseret i at låne 5000 kr. er du kommet til det rigtige sted. Vi har samlet alle de vigtige oplysninger, der er nødvendige for at finde det bedste og billigste sted at låne 5000. Samtidigt har vi udregnet, hvad du skal betale på lånet – så du på forhånd ved, hvad det vil koste dig hos de enkelte lånudbydere.

Hvad afgør, hvor dyrt det er at låne 5000?

Når man skal låne 5000 kr. er der forskellige ting, der spiller ind på, hvor dyrt det bliver. Den første faktor er låneperioden. Som du sikkert ved, skal du afdrage på lånet hver måned, og jo længere låneperiode desto lavere månedlige ydelse skal du betale.

Du skal således vælge en låneperiode, hvor du har mulighed for at betale det månedlige beløb, omvendt kommer du til at betale meget i rente, jo længere din låneperiode er. Så du må finde et kompromis. Låner du 5000 kr. over 24 måneder skal du f.eks. betale ca. 295 kr. om måneden, vælger du 60 måneder skal du betale ca. kr. 160 om måneden.

Renten

Renten betyder meget for hvor meget du skal betale på lånet. Når du skal låne hurtigt kommer du tit til at betale en del i rente. Men sammenhængen er klar; jo højere rente, desto højere ydelse. Det positive er så, at du kan trække alle dine renteudgifter fra i skat. Efter skat betyder det, at f.eks. 100 kr. i renteudgifter bliver til kun 67 kr. efter skat.

Du må derfor hellere betale lidt mere i rente fremfor andre gebyrer, da renten kan fratrækkes. Endelig kan der være andre faktorer som gebyrer og andre omkostninger, der spiller ind på, hvor dyrt det er at låne 5000. Disse omkostninger vil fylde meget i den månedlige betaling, jo kortere låneperiode, du vælger – de skal så at sige afdrages over en kortere periode, jo kortere lånet er.

Skal du stille sikkerhed?

En af fordelene ved at låne online er, at du ikke skal stille sikkerhed i modsætning til mange banklån. Du sparer således pantebreve- og tinglysningsgebyrer og låner så at sige på dit glatte ansigt. Du skal heller ikke stå til regnskab for din privatøkonomi, som du skal i banken. Der bliver ikke stillet mange nærgående spørgsmål, hvilket jo kan være meget rart.

Fordele ved online lån

  • Uforpligtende låneansøgning
  • Lån uden sikkerhed
  • Få hurtigt svar
  • Undgå banken
  • Mange muligheder

Hvilke krav skal du opfylde for at låne 5000?

Det er nemt at låne 5000 online. Du skal blot udfylde en online formular og sende den af sted. På denne ansøgning skal du udfylde forskellige oplysninger om dig selv. De oplysninger, du skal angive er bl.a.

  • Navn, adresse, cpr
  • Om du er gift
  • Om du har andre lån
  • Dine arbejds- og lønoplysninger

Desuden skal du nogle steder være minimum 20 år eller endda 25 år for at få lov til at få et lån på 5000 kr. og du må som regel heller ikke være registreret i RKI.

Når alle disse faktorer lægges sammen, har vi fundet 3 steder, hvor du kan låne på den hurtigste og nemmeste måde online. Ja, og endda låne rentefrit og gebyrfrit i 30 dage, klik her.