Lån penge trods RKI registrering

Lån penge trods RKI

Står du i den uheldige situation at du er blevet registreret i RKI, så er du skidt stillet hvis du skal ud og låne penge. Lån trods RKI er dog ikke umuligt for alle. Herunder vil jeg forklare lidt om, hvordan du kan komme ud af den uheldige situation og låne penge trods RKI registrering.

Jeg kan allerede nu afsløre, at jeg altid vil anbefale dig ikke at låne penge trods RKI. Vil du låne penge nu og her med et hurtigt lån, så se at komme ud af RKI i en fart. Læs mere om lån med hurtig udbetaling, klik her.

SMS lån og RKI

Hvis det kun er nogle få tusind kroner du vil låne (nærmere betegnet max. 4000 kr.), så kan du stadig låne penge trods RKI. I dette tilfælde kan du optage et SMS lån. Et SMS lån er et lille lån på max. 4000 kr., som du kan låne med en løbetid på 30 dage.

Hvis det er en mindre regning du er røget i RKI for, så ville det jo være smart at låne de 4000 kr. og få betalt dig ud af RKI. Når det er gjort kan du ansøge om alle de forbrugslån du vil, og betale SMS lånet ud og beholde resten af pengene til forbrug.

Betal dig ud af RKI

Skylder du en større mængde penge, men har en forholdvis god økonomi, så er der en anden mulighed. Firmaet som du skylder penge vil gerne have deres penge, så der er en god mulighed for at lave en aftale med dem.

Lav en afdragsordning med dem, med betingelse om at de sletter dig hos RKI med det samme. Forklar dem evt. at hvis de sletter dig med det samme, så vil banken gerne låne dig pengene til at få sagen ud af verden. På den måde er de nogen gange til at tale med, og du kan låne trods RKI registrering.

Jeg har oplevet flere som har brugt ovenstående metode, det er dog ikke hver gang den virker, men for det meste gør den. Grunden til at den ikke altid virker, er at nogle firmaer er blevet snydt før ved disse aftaler. De har slettet folk fra RKI mod at de betaler deres regning, men efterfølgende er de bare gået ud og lånt flere penge uden at betale det oprindelige firma.

I de tilfælde hvor du ikke kan få en aftale i stand, er der kun den hårde og kedelige vej. Få lavet en fornuftig afdragsordning og overhold den. Når du har gjort det nogle måneder, kan du igen prøve at indgå en aftale efter ovenstående metode.

Trick

Som en afsluttende bemærkning, vil jeg lige dele en lille trick. Jeg anbefaler ikke at du gør brug af det, men hvis du virkelig står i en lorte-situation, så er det op til din egen samvittighed om du gør brug af metoden. Men den kommer her i en meget kort version:

  • Du sender en indsigelse til RKI mod din kreditor.
  • RKI sletter dig fra RKI med det samme, indtil de har behandlet indsigelsen.
  • Mens du midlertidigt er slettet fra RKI, ansøger du om alle de forbrugslån du vil.
  • Hvis ikke RKI acceptere din indsigelse, bliver du registreret i RKI igen. Men nu har du allerede fået bevilget et eller flere lån.

Kilde: Lån-rki.dk