Navlepiercinger – modebevidst og stilsikkert

De fleste af os har en holdning til navlepiercinger, eller piercinger i det hele taget. Da det lige kom frem var det anderledes og forkert. I dag er det meget anerkendt og man ser mange unge piger der har fået lavet en navlepiercing.

Det er jo ikke noget nyt at lave huller i sin hud, det er sket i mange år og i mange forskellige situationer. Det mest kendte er en hul i øret som nogle piger får lavet når de er 5-7 år gamle. Mænd får det også lavet så det er ikke kun en kvindelig ting. Det er en gammel tradition, ganske som en navlepiercing er blevet det i dag.

Der er idag ikke længere noget vulgært ved at have en navlepiercing, tværtimod er det blevet et meget anerkendt smykke og en måde at udstråle frækhed og kant på. Piercingerne kan fås i mange udformninger og fælles for dem alle er at de er hæftet fast i den ene ende. Typisk er de en streng med et vedhæng på i enden. Der er mange forskellige lige fra de morsomme over de frække til dem der støtter gode formål, som kræftens bekæmpelse af brystkræft.