Nemt og sund mad på kun en halv time

Forleden var jeg sammen med en masse venner til vores månedlige træf. Vi er tre familier der har kendt hinanden altid og vi samles med børn en gang om måneden, til lidt hygge. Denne gang var det aftensmad og der var fart på. Børnene løb rundt og legede og vi vokse nød at der var tid til at snakke sammen omkring løst og fast. Vi er alle tre travle familier med job og børn der skal passes, så bare det en gang om måneden at møde vennerne og snakke med dem betyder meget for os alle. Jeg havde i længere tid kigget lidt på at få mad bragt ud, jeg hader at handle ind og havde faktisk seriøst overvejet at få en aftale med en studerende (gymnasiet eller lignende) om at købe ind for os og så betale 75 kroner i timen for det. Men Michael havde en meget bedre ide

“Du skal da bare bruge RetNemt”, siger han. Jeg aner ikke hvad han snakker om, det lød jo som en sort sætning. Men han blev ved med at forklare. RetNemt kommer med en kasse med kød, grønt og opskrifter. Alle opskrifterne er designet til at tage en halv time at lave, og så er det sundt. Jeg kunne mærke at dette måske var løsningen på mine ugentlige hadeture til Netto osv. og hvis jeg virkelig kunne få det bragt til døren – jamen det kan jo ikke blive bedre.

Jeg har nu undersøgt det hele lidt nærmere og den er god nok, det er en fantastisk ordning. Det er ikke helt dumt, det er også ret billigt, det koster fra 36. kroner per portion. Jeg har lige kigget på deres side igen, og det ser nu ud til at man kan spare 25% – det må være et introduktionstilbud eller lignende. Men billigt og nemt er det – ingen tvivl om det.

Her kommer lige et link til det: Få opskrift og friske råvarer leveret lige til døren. Bestil her.