Nye indkøb til modemandens garderobe

De fleste der kender mig, ved godt, at jeg går op i herremoden. Det har været lidt af en besættelse for mig, lige siden jeg gik i folkeskole – og det har altså fulgt mig hele livet. Jeg arbejder ikke selv med modetøj til dagligt, men der er intet tilfældigt over den måde, som jeg ser ud på. Men selvom jeg er noget af et modedyr, så har jeg en god blanding af dyrt og billigt tøj. Jeg tror nemlig på, at man sagtens kan se smart og moderne ud – selvom man ikke bruger mange tusinde kroner på modetøj til mænd.

En af de ting, som jeg dog ynder at smide penge efter, er mine sko. Der er nemlig ikke noget værre end billigt fodtøj – og det er af flere årsager. For det første, så SER de ofte billige ud; og for det andet, så er de utroligt dårlige at have på. Jeg går ret meget til dagligt, og jeg vil gerne have ordentligt fodtøj.

Det nyeste jeg har købt, er derfor et par lækre og spændende modesko fra Et Al Design. Det er et dansk brand, som jeg har haft i kikkerten længe, og nu er det endelig blevet min tur til at eje et par. Lad mig bare starte med at sige, at jeg absolut ikke er skuffet. Mine modesko fra Et Al Design har et særligt udseende, og de gør flittigt brug af ruskind. Det passer perfekt til min stil, der hører hjemme i den klassiske del af herremoden.

Jeg ved godt, at modesko til mænd fra Et Al Design måske er dyre i nogles øjne, men jeg synes bestemt ikke, at man bliver snydt. Tværtimod. Du har brug for dine modesko hverdag, så hvorfor ikke bruge lidt ekstra på dem? Den første gang du får ondt i fødderne på grund af et par billige sko, vil du nok være tilbøjelig til at give mig ret.

Jeg har altid købt mit modetøj hos netbutikken 2trendy, og her finder du også et stort udvalg af modesko til mænd fra danske Et Al Design.