Nye sommersko til sommervarmen

Det kan være svært at finde de helt rigtige sko, når man er mand. Og det siger jeg med sikkerhed i stemmen, for det er hvad jeg hører fra mine kammerater, kollegaer og bekendte. Derudover så har jeg selv svært ved at finde sko, så det kan umuligt være en enlig svale. Kvinder har som regel tonsvis af sko, og de har et meget større udvalg at vælge imellem. Det kan måske også hænge sammen med, at kvinder går lidt mere op i sko end vi mænd gør. Om ikke andet, så skal et par lækre herresko kunne bruges til både hverdag og fest. I dette indlæg skal det derfor handle om, hvilke sko jeg har fået et godt øje til – og forhåbentligt finder du lidt inspiration.

En af de sværeste ting ved at købe sko som mand, synes jeg, er at finde et par der kan bruges i forskellige sammenhænge. Jeg synes i hvert fald, at det kan være svært at finde herresko, der kan bruges til både hverdag og fest. Et af de mærker som jeg dog mener, kan bruges til det meste, er engelske Boxfresh.

Bag om Boxfresh

Jeg stødte på Boxfresh helt tilfældigt, da jeg en dag ledte efter modetøj på nettet. Det var for mig totalt ukendt, på trods af at mærket har en stor fanskare i resten af Europa. Ikke desto mindre blev jeg forelsket i det engelske skomærke, og jeg fik hurtigt købt mig et par lækre sko.

Boxfresh har hovedsæde i London, og her lader de sig inspirere af ungdommen og gademiljøet. På trods af at Boxfresh er et nyt mærke i Danmark, så slog de dørene op helt tilbage i 1989. Det er altså ikke ligefrem et nyt mærke på modescenen. Boxfresh har dog, på trods af alderen, formået at være aktuelle, innoverende og moderne. Det er sjældent at tøj- og modemærker formår det over så lang en periode.

Min favorit fra Boxfresh er modellen, der hedder Tartan Brown. Det er en af deres høje modeller, som kommer i en mørkebrun farve. Den passer perfekt til et par shorts og en hvid skjorte, hvorfor jeg kan bruge modellen til lidt af hvert.boxfresh-tartanbrown