Nyheder fra en gammel kending

Har du sat dig godt til rette med en kop varm the, for nu skal der uddeles inspiration og gode råd. I dette blogindlæg skal det handle om tøj til mænd – og særligt en gammel kending, som de fleste unge mænd kender til. Og nu vil jeg ikke trække spændingen længere, det skal naturligvis handle om gode, gamle Dickies.

Dickies er et tøjmærke, der har rigtigt mange år på bagen – og som de fleste har stiftet bekendtskab med. Jeg kan personligt selv huske, at jeg stødte på Dickies første gang i folkeskolen, hvor det var det hotteste mærke man kunne gå i. Dengang kendte jeg intet til historien bag Dickies, men det gør jeg nu. Og hvis du heller ikke kender til den, så kan du lige bruge et par minutter på at læse om det.

Dickies startede med at producere arbejdstøj for snart 100 år siden. Dengang var der ikke noget der hed streetwear, så det er altså noget, der er kommet til senere. Dickies fik vind i sejlene i forbindelse med anden verdenskrig, da det var dem, der producerede uniformerne til de amerikanske soldater. Sidenhen er Dickies blevet et streetwear-mærke – der dog stadigvæk producerer arbejdstøj.

Det skal du have

Nu hvor du har fået læst lidt op på Dickies, så skal vi se på, hvad du skal skynde dig at købe fra det amerikanske tøjmærke. Jeg er personligt selv vild med en masse denim, hvorfor Dickies naturligvis også findes i min garderobe.

Deres nyeste kollektion byder på en masse forskelligt modetøj til mænd, men særligt deres cowboyskjorter falder i min smag. De kommer i mange forskellige vaske, men jeg er særligt vild med den såkaldte Dickies Dallas Grey. Det er, som du måske kan udlede, en grå cowboyskjorte – og så er det en lettere slidt vask. Den er altså ikke helt skarp i farven, og det giver et superfedt look.

En cowboyskjorte fra Dickies kan bruges til langt det meste, og har du et par jeans eller chinos i skabet – ja, så er du altså godt dækket ind. Jeg skal i hvert fald have investeret lidt op til efterårsferien.