Nyt alarmsystem

Vi har i mange år lejet vores sommerhus ud gennem et sommerhusfirma. Det har betydet at det har været helt fyldt op med mennesker hver dag hele året. Nu hvor huset er betalt ud og vi er blevet ældre vil vi til at bruge det mere selv.

Vi har opsagt vores aftale med sommerhusfirmaet og har nu sommerhuset for os selv, det har så betydet at vi er bekymret over at få indbrud i vores sommerhus. Vi har aldrig haft indbrud tidligere, og det har sikkert været fordi der altid har været mennesker i huset. Nu hvor det står tomt i længere tid er vi begyndt at blive bekymret.

Der er flere af naboerne som har haft indbrud og jeg frygter lidt at det bare er er spørgsmål om tid inden det bliver vores tur. Vi har nu investeret i et GSM alarmsystem og håber på at det kan hjælpe det hele lidt på vej – om ikke andet så med klistermærker i vinduerne. Det lyder måske lidt hårdt, men jeg håber at eventuelle indbrudstyve vælger naboerne frem for vores hus, det håber jeg at det at der er blevet installeret indbrudsalarm kan hjælpe med.

Hvis ikke andet, så har det givet noget mere ro i sindet at vi har fået monteret alarm, og så er det jo op til os at bruge det hele lidt mere end tidligere – så må vi jo bare blive mere flittig til at bruge det.