Nyt bad og toilet

Jeg havde egentligt altid godt kunnet lidt vores gamle badeværelse med det grønne toilet og det orange toiletsæde, men nu var tiden kommet til at få det udskiftet.

Det var ikke på grund af farven, at vi ville have udskiftet det gamle WC og badekar, men på grund af at hele badeværelset skulle brækkes op.

billige-toiletterGrundet til det store renoveringsarbejde var fordi, at vi bor i en etageejendom, hvor der var sket omfattende vandskader i vægge og i gulv. Forsikringsselskabet var gået med til at betale, vi skulle såmænd bare selv vælge hvilke VVS-artikler, der skulle benyttes. Med VVS-artikler mente forsikringsselskabet bl.a. toilet og toiletsæde etc.

Og hvor kigger man, når man skal have tingene billigt, det gør man selvfølgelig på nettet. Vi søgte på billige toiletter og fandt en webshop ved navn WATTOO. Jeg havde godt hørt navnet før, men aldrig selv besøgt siden.

Hold da op, hvor har de bare et stort udvalg af billige toiletter fra Duravit, Ifö, Laufen og Gustavsberg. Der er ingen tvivl om, at Duravit, Ifø, Laufen og Gustavsberg toiletter hører til blandt markedets absolut bedste, og vi ville kun have kvalitet. Det var svært at beslutte sig, da de alle var i topklasse, og det gjorde det ikke nemmere af, at vi var uenige.

Heine ville have et væghængt toilet, og jeg ville have et gulvstående toilet, så det endte med, at jeg måtte give mig igen. Men jeg gav mig dog ikke helt, for jeg insisterede på, at det var mig, der skulle vælge toiletsædet.

WATTOO havde ligeledes et kæmpe udvalg af toiletsæder fra Gustavsberg, Ifö og Pressalit og Duravit, men nu hvor Heine havde valgt et væghængt toilet fra Ifö, så skulle toiletsædet naturligvis også være fra Ifö. Valget faldt på et flot hvidt Ifö Sign toiletsæde med det såkaldte softclose og quick release, hvilket bare er super smart.

Man kan jo ikke lige frem sige, at vi var vant til softclose fra det gamle toilet fra 1977, så nu er det ingen problem at få Heine til at slå WC-brættet ned efter sig. Før var det altid en evig kamp, og det var bare rigtig irriterende at komme ud og være rigtig tissetrængende, og så var brættet ikke slået ned.

Men alt er godt nu, og mureren blev færdig med badeværelset for en måned siden, hvilket bare er super fedt.