Overrasket på rejsen

Tog toget til Aalborg forleden for at besøge min søster. Tænkte at jeg lige ville gå en tur gennem byen inden jeg tog bussen videre. Og hvad fandt jeg? En butik fyldt med Skunkfunk kjoler. Jeg havde ikke regnet med at finde en Skunkfunk butik lige dér. Jeg blev glædeligt overrasket, for det er ikke så nemt at finde Skunkfunk tøj i Danmark. Jeg kender Skunkfunk mærket fra Spanien, hvor der er masser af Skunkfunk butikker, men i Danmark, hvor gågaderne er fyldt med kædebutikker, skal man lede lidt længere efter det.

skunkfunkJeg er bange for min søster kom til at vente lidt med kaffen, for jeg skulle da lige prøve det flotte nyfundne udvalg af Skunkfunk tøj.  De havde selvfølgelig også andre lækre brands, så det var lidt ligesom at være barn i en slikbutik.

Da mit tøjbudget desværre ikke uden begrænsning, var det jo med at vælge med omhu. Heldigvis er Skunkfunk ikke særligt dyrt. Kun lige lidt dyrere end fx Vero Moda. En Skunkfunk kjole vil typisk koste omkring 699,- og det synes jeg faktisk ikke er så galt, for det Skunkfunk tøj jeg ellers har købt, kan jeg normalt bruge i nogle år. Både fordi det er rimeligt slidstærkt og så også fordi Skunkfunk har sin helt egen stil, så det ikke sådan går af mode, på samme måde som meget andet stangtøj.

Jeg startede med at vælge fire kjoler ud, der på hver sin måde havde et særlig Skunkfunk særpræg.  Der kan være stor forskel på hvilken størrelse jeg bruger, fordi modellerne er så forskellige. Og det kan også være svært at se, hvordan kjolen sidder, hvis man ikke prøver. Der er selvfølgelig nogle Skunkfunk modeller, der går igen sæson efter sæson, men jeg synes nu altid, det er rarest at prøve.

Så fulgte to forskellige Skunkfunk nederdele. Der er jeg helt klart mest til de modeller, der ligesom hænger på hoften.  Tre modeller af Skunkfunk t-shirts blev det også til og til slut måtte jeg da også bare lige prøve den der Skunkfunk sommerjakke, der hængte og lokkede.

I sidste ende blev mit tøjbudget nok en smule overskredet. Men så fik jeg også både en kjole, en nederdel en T-shirt og en sommerjakke fra Skunkfunk. Og nej, det varer nok ikke så længe inden jeg skal til Aalborg og besøge min søster igen. Næste gang vil jeg dog foreslå hende at hente mig ved banegården, for så har jeg alletiders undskyldning for at tage hende med ind i Skunkfunk tøjbutikken.