På med træningstøjet – træn dig til en flad mave

Så har julen sluppet sit tag i os og det er tid til at få dellerne væk fra sidebenene og maven. Det er ikke alt dine deller du kan få væk ved at spise sundere, nogle af dem skal trænes væk, her er der heldigvis en række øvelser der kan hjælpe dig på vej.

Det er klart at hvis du vil tabe en masse kilo er motion ikke nødvendigvis det mest effektive. Der er mange slankekure der kan hjælpe dig med at smide overflødige kilo. Når du har tabt det du vil og stadig ikke har en flad mave så er det tid til at finde motionen frem for at tabe sig på maven – kig også på linket hvis du gerne vil tabe dig, det er en effektiv slankekur. Som en gammel kung fu film hedder nogle af de mest effektive maveøvelser det samme som dyr. Det har måske også noget med at det er noget vi alle kan forholde os til.

Hvis man stiller sig på alle fire og så spænder mavemusklerne mens man gør som når en kat kaster op (man skyder ryg og strammer musklerne). Hvis du har svært ved at forestille dig det, så træk navlen ind mod rygraden, det er den samme øvelse. Denne øvelse er super god da den spænder alle dine muskler i maveregionen – også dem som er svære at træne. Denne tilstand holdes i 10 sekunder hvorefter man starter forfra.

Du kan mærke det hurtigt at man begynder at arbejde med mavemusklerne – de er ømme og du kan specielt mærke de mavemuskler man normalt ikke bruger – dem der sidder på siden af kroppen.