Privat dagpleje – ville aldrig vælge andet

Jeg er i den heldige situation at jeg har 2 børn som har været i verdens bedste dagpleje. Det er verdens bedste dagpleje af 2 grunde. Den ene af grundene kan alle andre dagplejere kopiere, men den sidste er den menneskelige faktor og den kan ikke kopieres.

De sidste 5 år har mine børn været i dagpleje hos den samme private dagplejer som har vist sig at være helt fantastisk. Det var et rent tilfælde at vi faldt over hende, men har ikke et øjeblik fortrudt. Det, der gør det helt specielt er naturligvis det samvær man har med dagplejere, de andre forældre og så det faktum at ens børn elsker at komme der.

Det der også spiller ind er at det er en privat dagpleje. Jeg er måske typen som værdsætter det private initiativ frem for det kommunale. Det er udelukkende noget med min egen holdning at gøre og ikke noget at gøre med de personer som driver de kommunale dagplejere. Selv om man ikke har de samme muligheder for pasning ved sygdom som de kommunale har, og så at man betaler en smule hver måned er intet imod den værdi jeg synes vi som forældre og vores børn har fået ud af dagplejen.

Vores dagpleje ligger i Nørresundby i Nordjylland og har i mange år drevet privat dagpleje. Det er en dagpleje som varmt kan anbefales, både fordi personerne er helt fantastiske, men også fordi det er en privat dagpleje i Nørresundby. Det er noget af det jeg værdsætter meget og jeg vil opfordre til at man bruger en privat dagpleje. Jeg vil gerne støtte det private initiativ og bruge både private dagplejere, private børnehaver og private skoler.