Professionel vinduespudser kan spare dig penge

Det lyder måske lidt tåbeligt at man rent faktisk kan købe noget og så spare penge. Men faktisk er dette noget af de muligheder man har når man køber professionel hjælp til hjemmet.

Noget af det der er fokus på er at man nu har håndværkerfradraget hvor man hvert år kan trække 15.000 kroner til timeløn fra i skat. Det betyder at man vil kunne spare ca. 30% på prisen af en vinduespudser. Eksempelvis kan man læse på www.vinduespudser-hjoerring.dk at der faktisk er flere grunde til at man skulle få en professionel vinduespudser til at komme hjem til sig og pudse vinduerne.

Når man selv pudser vinduer skal man have investeret i spand, skraber og en svamp til at pudse med. Hertil kommer sæbe og evt. en lille skammel til at stå på. Normalt anbefaler man at vaske vinduerne 4-5 gange om året, det vil sige at køber du udstyr og rengøringsmidler for 300 kroner om året, så koster det dig ca 60 kroner hver gang du vasker dine vinduer, bare i udstyr. Dertil kommer din egen tid.

Detvil sige at hvis du skal betale 500 kroner for 6 gange vinduespuds om året, så kan du trække 30% fra til at starte med, herefter 60 kroner pr. gang til udstyr du ikke skal købe. Bare her er man nede på 360 kroner. Så kan man vist sagtens finde noget andet og bedre at bruge sin tid på i stedet for at pudse vinduer.