Så er det snart sommer

Jeg glæder mig hvert eneste år som en lille dreng til at det bliver sommer. Det er helt sikkert min foretrukne årstid, sol, kolde fadøl, ture til stranden – hvad mere kan man ønske sig.?

Ligesom alle de foregående år glæder jeg mig her til sommer, det bliver rigtigt godt, vi er nogle stykker som er gået sammen og lejet et sommerhus ved vesterhavet, så skal der slappes af og hygges. Det glæder jeg mig til, det er ved at være et stykke tid siden familierne har været samlet og i år har vi det sommerhus i en hel uge.

Der skal naturligvis også leges med børnene og vi er allerede nu ved at planlægge forskellige udflugter i lokalområdet. Der har været snak om at de de gamle tyske bunkersystemer ved Bulbjerg eller måske en tur i Nordsømuseet i Hirtshals. Det er lidt noget børnene skal bestemme (så det bliver nok en tur til Hirtshals).

Men der er en masse forberedelser til sådan en tur, jeg var en tur på vægten i morgen, og kan se at jeg lige skal have tabt 5 kg hurtigt inden jeg skal afsted, så nu er det ud på Internettet og finde en gratis kostplan som jeg lige kan følge nogle dage. Jeg vil ikke kalde det for en slankekur, det lyder så negativt, men en midlertidig ændring i spisevaner er mere dækkende.