Skal jeg starte en hjemmeside?

Jeg har et voldsomt dilemma, jeg er kasserer i en lille fodboldklub, der spiller i serie 6. Vi har de alle hyggeligt sammen og spiller lidt fodbold en gang om ugen. Vi er på sidste spillermøde blevet enige om at lave en ny hjemmeside, det er mig der fik aben og jeg er i syv sind…

Det der gør det svært for mig er at jeg har hørt en masse om det at lave en hjemmeside, men jeg ved i virkeligheden intet omkring det. Jeg ved jeg skal have et webhotel men hvad der så kommer derefter anet jeg ikke.

Det var sådan det var for en lille måneds tid siden, i dag er jeg meget klogere. Jeg har købt mig et webhotel der er meget stabilt og det kan varmt anbefales. Før jeg startede dette havde jeg hørt en masse omkring det at starte en hjemmeside op og man skulle have det store kørekort til PC’en. Det var slet ikke rigtigt.

Jeg fik købt mig et godt PHP Webhotel og inden længe fik jeg lagt et WordPress på den (det er en program så man kan lave sine egne hjemmesider) og derefer tog det fart. Det er ikke sværere end at bruge Word eller Windows på computeren, jeg har ikke skrevet en linie af koder, alt er enkelt og man kan gøre de mest fantastiske ting.

Det er utroligt det er så billigt, for selve webhotel, domæne og WordPress havnede jeg på under 200 kroner for det næste år. Det må da betegnes som et billigt webhotel. Nu skal man jo kigge sig om på markedet, men der er ikke nogen der bliver snydt når man slipper med 200 kroner om året for et webhotel og et domæne. Så nu skal den bare pudses af og så skal webhotellet klargøres til endnu en installation, igen en WordPress – men nu skal jeg lave passiv indkomst.