Softwareudvikling – lav software dine kunder elsker

Softwareudvikling er en en af de discipliner mange dyrker. Der er mange små og mellemstore softwarehuse i Danmark. Der er rigtig gode kompetencer i dem, men der er brug for mange flere. Software udvikling er en meget diffus størrelse, men vi har fundet en virksomhed som vi vil give vores varmeste anbefalinger.

Firmaet er GreenWeb Aps, det er et lille firma som er ejet af to personer. Deres speciale er digitale skilte og interaktive systemer, herunder blandt andet med touch. Ud over at lave digital skiltningssoftware udfører de også konsulent og udviklingsarbejde for andre virksomheder. Deres speciale er konsulentarbejde i .NET arkitektur og opbygning af større systemer. De har en bred erfaring med .NET platformen og er rigtig professionelle.

Vi har brugt GreenWeb Aps i forbindelse med udvikling af nogle små værktøjer til internt brug, der er ikke tale om nogle store forkromede systemer, men små tools der hjælper i dagligdagen. I vores tilfælde er det blandt andet udtræk af data fra eet system over til et andet. Samt automatisering af arbejdsgange.

GreenWeb har fra starten af været dybt engageret i projektet, og efterkun et par timer hvor vi havde forklaret om vores behov havde deres sparing hjulpet os til at forbedre vores virksomhed i forbindelse med optimering af arbejdsprocesser. I løbet af et par dage havde GreenWeb allerede den første prototype klar, vi kiggede på den og fik allerede tidligt i forløbet set hvordan og hvilken indflydelse det havde på vores arbejdsopgaver. Dette var en stor hjælp at se systemet så tidligt i forløbet, vi fik lavet et par justeringer og nogle få dage senere var opgaven klaret og vi havde et nyt stykke software der dagligt hjælper os med at udføre vores arbejdsopgaver.

Vi giver derfor GreenWeb vores varmeste anbefalinger og der er bestemt ikke sidste gang vi har brugt dem til at sparre med eller få udviklet software hos.