Stadig flere skifter til e-cigaretter

Rigtig mange danskere skifter stadig til e-cigaretter. Årsagerne er mange, men en ting er sikkert: e-cigaretter i Danmark er kommet for at blive. 

Mange spørger efter gode råd når man skal anskaffe sig den nye e-cigaret, da det er en helt ny oplevelse for den danske befolkning og mange derfor er usikre på, hvordan man kommer i gang med e-cigaretterne. Smartsmoke.dk har derfor udviklet en begynder guide, som du med fordel kan kigge på, hvis du gerne vi prøve en e-cigaret.

I øjeblikket bruger over 200.000 danskere dagligt en e-cigaret i stedet for – eller sammen – deres normale cigaretter.

Skifter du til e-cigaretter kan det give mange fordele

At skifte til e-cigaretter kan give mange fordele – du har måske allerede hørt om at det er sundt for helbredet, hvilket også er rigtig nok, men det er ikke den eneste detalje du får, når du skal skifte.

Økonomisk vil du også komme til at spare mange penge og alene på et år vil dette tal kunne stige op til 12.000,- danske kroner.

Udover de sparede penge vil du heller ikke komme til at opleve at din lejlighed eller hus skifter farve. En undersøgelse viste nemlig at over 35% af dine gæster – som er ikkerygere – synes det er ulækkert at komme ind i et hus hvor der bor storrygere.

Farven er heller ikke det eneste som gæsterne synes er ulækkert. Lugten er også en stor detalje – Alt sammen som du kan slippe af med, med en e-cigaret.

Gode råd med dit skift til en e-cigaret

Ønsker du at skifte til en e-cigaret får du nu muligheden for at få et par tips med til vejen.

Når du skal købe en e-cigaret er det vigtigt at du sætter dig ind i tingene – hvad gør en e-cigaret og hvordan bruges den? Hvilken af de mange e-cigaretter på markedet er den rette til mig?

LIgeledes bør du sammen med ovenstående være opmærksom på hvad du skal bruge din e-cigaret til. Skal det være en erstatning af dine smøger, eller vil du bruge en e-cigaret til at stoppe med at ryge?

Når du skal skifte til en e-cigaret kræver det tid og tilvænning. Start derfor med at mixe dine normale cigaretter – du kan evt. bruge resten af en pakke – med din e-cigaret. Lav en tidsplan over hvornår du vil gå helt over til e-cigaretten.

At ryge på en e-cigaret kan være svært for mange nybegyndere – for hvornår har du røget en hel cigaret? Det kan aldrig vide. Men du kan dog tage tid på hvor lang tid en normal cigaret vil tage dig at ryge, og så bruge e-cigaretten i lige så lang tid.

Når du skal bære rundt på din e-cigaret skal du ikke gå med den i lommen, ligesom du kan med dine normale cigaretter. Dette skyldes, at hvis den knap der tænder e-cigaretten bliver holdt inde, ja så vil den være tændt i lommen, og du vil få intet ud af det.

Overvejer du at skifte, så vil prislejet ligge fra 150.- (ca) og opefter. Husk du også skal have smag og evt. reservedele og andet tilbehør.