Surt at være single?

Jeg læste i dag en artikel på fpn.dk om at singler diskrimineres i forhold til mennesker, der lever i parforhold. I artiklen står bl.a., at der mangler en del skattefradrag for singler – og at det er svært at gøre brug af gode tilbud på for eksempel rejser som single. Nogle vælger jo at være single – og andre er på mere eller mindre konstant dating for at finde den udkårne. Men hvad er det egentlig, det handler om?

Et lille uddrag af artiklen kan du se her:

Sociologen Eric Klingenberg, som netop har udgivet bogen “Going Solo”, fortæller om en ugift veninde, som direkte fik at vide, at hun ikke ville få lønforhøjelse, fordi der var gifte medarbejdere, som havde mere brug for pengene.

Samtidig kan nogen ikke forstå, hvorfor man ikke kan lade en nær ven være omfattet af ens arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikring, ligesom ægtefællen kan blive det.

Læs hele artiklen her.

Dating sider for singler

Jeg kendte engang en fyr, der var weekendfar til en pige på dengang 5 år. Han besluttede at tage på en uges ferie med hende til Tunesien, men samtlige rejsebureauer der annoncerede med “børn under 7 år gratis” ville ikke give hende en gratis billet. Det tilbud gjaldt kun for forældrepar – ikke for enlige forældre. Det er da en diskrimination af dem, der lever alene!

Hvad med dig? Er du single og føler du dig diskrimineret? Lad os høre fra dig med en kommentar!