Tab dig på maven – sådan taber man sig

Nu er det snart tid til nytårsfortsætter, og igen i  år er der slankekur på programmet. Slankekure er sjove (det er nytårsfortsætter også) for de kommer tilbage og rammer en som en boomerang. De kommer begge med faste intervaller. Nogle starter slankekur hver mandag og nogle hvert nytår. Der er rigtig mange mennesker i Danmark som har et stort behov for at slanke sig. Det handler for nogle om det praktiske i at kunne være i det tøj man har købt uden hele tiden at skulle investere i noget nyt, for andre er det om at få et bedre liv. Hvis du er interesseret i at tabe dig på maven så læs videre her, eller fortsæt til vores anden hjemmeside: www.effektivkur.dk

Jeg kan sagtens følge de mennesker der gerne vil kunne passe ned i deres cowboybukser igen og på den måde spare lidt på tøjbudgettet. Det er nu engang dyrt at købe nyt tøj, hvis ikke man kan finde nogle i en tilbudsavis et sted på nettet. For andre mennesker er der andre ting på spild. Man er måske blevet mobbet på i skolen og på arbejdet, eller man vil bare gerne sadle om og starte med at ændre sit liv.

Det med at ændre sit liv er et større projekt – men det hele starter indefra, ikke i andre men i en selv. Det er vigtigt at man gerne vil tabe sig, man kan ikke hjælpe sig selv hvis ikke man er indstillet på det. Omvendt er det bedre at man kommer i gang og får vænnet kroppen og hjernen til at tænke og agere anderledes. Man kan jo også sige at det er bedre at spise sundt 1 dag om ugen, end slet ikke spise sundt. Det er også bedre at tabe sig 100g end at tage et kilo på. Enhver rejse, om det er fysisk eller mentalt, starter med et enkelt skridt. Det skal man huske på, også når man begynder en slankekur.

Motion er ikke altid løsningen

Som overskriften siger er motion ikke altid løsningen, problemet for mange er at de tror motion er en magisk pille, der går at man kan fortsætte sin usunde livsstil. Faktum er at hvis man er meget overvægtig, så er der meget mere at hente ved at spise fornuftigt. Hvis du vil tabe dig, så kig forbi www.effektivkur.dk og se hvad du kan gøre for at tabe de overflødige kilo.

Hvis man går på slankekur er det også vigtigt at man husker på at få de vitaminer og mineraler man skal have. Dem kan man finde på siden onlinevitaminer.dk.