Tøj på nettet

Der bliver solgt mere tøj online end nogensinde før. Faktisk er tøj den mest solgte varer på nettet og det går kun én vej og det er opad! Her i Danmark er vi så vilde med at købe alt lige fra børnetøj, dametøj, herretøj, ja generelt al slags tøj og sko for den sags skyld, at online omsætningen allerede nu er på mange milliarder om året.

 

 

 

 

 

 

Succesen for de online tøjbutikker kan skyldes, at de er kendte for, at have masser af billigt tøj på udsalg hele året rundt. Før var modetøj kun for de højtlønnede, men nettet har gjort det muligt for selv mindrebemidlede at anskaffe sig mærketøj til lave priser. Derudover har de online tøjbutikker hævet service niveauet kollosalt, så man hos de fleste større og mindre butikker ikke en gang selv skal betale, for at returnere tøj som ikke passer i størrelsen. Dette har bevirket, at mange kunder ikke længere er betænkelige ved at skulle købe deres sko og tøj online, læs mere.

Når man surfer rundt hos de forskellige online tøjbutikker, vil man faktisk opleve, at sortimentet af tøj til kvinder, tøj til mænd og tøj til børn er langt større end hos de store fysiske tøjbutikker. Noget af det tøj, som er meget populært at købe online er bl.a. bukser og kjoler, læs mere her. Er man på udkig efter en billig kjole, vil man kunne finde et hav af gallakjoler, selskabskjoler og festkjoler online. Der findes rigtig mange flotte kjoler, som kan erhverves for billige penge, til trods for at kvaliteten er helt i top. Af super populære mærker inden for kjoler, hvor man får meget for pengene, kan nævnes: Just Female, OBJECT, bzr by Bruuns Bazaar, Minimum, Day Birger et Mikkelsen, Nümph, VILA, Vero Moda, Ichi, ONLY, mbym, Saint Tropez, Oxmo, Kaffe, Gestuz osv. God shopping!