Vælg det rigtige Webhotel

Det er ikke nemt at finde det rigtige webhotel. Der er forskel på om man skal bruge det til en personlig blog, en webshop eller til en stor professionel hjemmeside med mange tusinde besøgende.

1335-1243967022WYMzHvis man skal lave en personlig blog er det vigtigt at man finder noget som er stabilt og som giver en god service til den bedste pris. Personligt synes jeg det bedste valg her er UnoEuro som har en god stabilitet samt en god og hurtig service. Det er også muligt at få en rabatkode til UnoEuro, således man kan få 3 mdr. hosting gratis.

Generelt set er et webhotel hos UnoEuro godt til personlige blogs, mindre virksomhedshjemmesider og små webshops. Det er en stabil og god udbyder, som har en god service.

Hvis man skal længere op, og have professionelle webhoteller, er det en anden størrelsesorden man skal kigge efter. Prisen får et skub i vejret, men det samme gør servicen, driften og stabiliteten også. Her er det mange gange at vælge enten MeeBox eller en DanDomain løsning.

Nem Hjemmeside med WordPress

Fordelen ved de fleste webhoteller er at de tilbyder en service, hvor man med et enkelt tryk kan installere et af verdens mest populære CMS på siden – wordpress. Det er nemt at arbejde med og du kan hurtigt få en god hjemmeside op og køre med en WordPress Installation.