Vi fik nej i banken, men det endte godt alligevel!

Så kom min mand Jens Christian og jeg endelig ud af RKI registeret  efter 5 lange opslidende år. Vi er dog begge meget optimistiske og med udsigten til de konstant nedadgående på, så så det hele nok ok ud alligevel…

Vi blev dog slemt skuffede, da vi gik ned i banken for at låne penge hurtigt til en brugt bil og lidt nye møbler fra IKEA. Bankmanden kiggede vores papirer igennem og efter et kvarters tid, kunne han konkludere, at vores rådighedsbeløb var for lille.

Hvordan får du et kviklån?

Efter de faste udgifter har vi cirka 10.000 kr. at leve for, men banken krævede 15.000…. Jens Christian og jeg kiggede begge målløse på hinanden og rejste os og gik. Vi var så skuffede og chokerede, at vi intet havde at sige, vi gik bare.

Vi kom hjem

Da vi kom hjem, fik vi en kop kaffe og cigaret, og snakkede om hvad vi skulle gøre. Vi var nødt til at låne nogle penge, ellers kunne jeg ikke komme frem og tilbage fra mit nye arbejde som rengøringsassistent. Vi gik så på internettet for at finde alternative måder at få et billån og forbrugslån og vi faldt hurtigt over en side kaldet KVIKLAAN-INFO.DK, som er en låneguide for kviklån.

KVIKLAAN-INFO.DK har åbenbart samlet de bedste og billigste online lån udbydere på markedet og vi fandt hurtigt en række interessante lån firmaer på siden, som IKANO Bank, L´easy bank, GE Money Bank, Ekspres Bank, DER samt Pengeautomaten. Er man to i husstanden, kan man faktisk låne helt op til 300.000 kr. og få pengene indsat på kontoen i løbet af 4 dage. En af de eneste krav fra lån udbyderne er bare, at man ikke står registreret hos RKI.

Vi havde slet ikke tænkt over, at man kunne låne penge online, men det er det bedste, vi har gjort længe. Umiddelbart skulle man tro, at disse kviklån og hurtig lån er dyre, men det er faktisk billige lån i forhold til, at man ikke skal stille nogen form for sikkerhed.

Mens vi søgte på internettet, faldt vi også over et par sider, hvor man kunne låne trods RKI, men renterne og gebyrerne på kviklånene var skyhøje, så vi er lykkelige for, at vi fandt KVIKLAAN-INFO.DK.